关闭
当前位置:首页 - 音乐世界 - 正文

soap,与绿野相接,与天然相融的无限住所-灵活滑动隔断保护隐私,老房也可以宽敞明亮

admin 2020-03-28 203°c



Prashant Bhat



Prashant Bhat

Infinity House / GA design

来自修建事务所的描绘。方案取得最佳的海景视界,而且与环境发生联络,这座四口之家的别墅就建在这块土地上,崎岖较大的峻峭的斜坡朝向山沟。有了绝佳的景象、地块、水和环境的交融,充分证明天然的魅力,规划的别墅大多数房间都充分使用视界优势。天然的场所概括现已进行了有用使用,一起使用山脉的景象发明了一个无鸿沟约束的游泳池,意为别墅的中心。游泳池下方的区域是居处的休闲区,在这里,游戏和文娱区处于一个半公共区域,朝向生气勃勃的绿色花园。

From the architect. Planned with a brief of maximizing views of the sea and enabling a nexus with th一个字的网名e environment, the villa for a family of four has soap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂been conceived on a plot of land that is deeply contoured with a steep slope towards the valley. With stupendous views, where earth, water and the environment amalgamate to demonstrate nature’s phenomenon, the villa has been planned with most of the rooms optimizing the views. The natural site contours have been used effectively while exploiting the views of the mountains to create an infinit生理盐水y swimming pool, that manifests耳屎网 itself as the core of the villa. The area under t精牛he pool serves as a leisure zone of the house, the more semi-public zone where games and an entertainment area ar北京故宫门票e functionally located, while opening out into a lush gree泗阳n garden.



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat

在修建规划的简略分区准则下,居处的公共区域,如客厅、客房、厨房、公共客房、水疗中心和按摩浴缸均坐落一楼。二楼有3间卧室,而一楼则是文娱和游戏区。两层的房间都是由横轴上的线性通道衔接起来的,它成为空间规划的中心,推动了布局和修建体块的构成。一个玻璃和木制的屏风将客厅分隔,面向山沟的另一边有40英尺的出入口,为居处的公共区域发明全景。家具的风格沿袭现代色彩,有皮革家具、石灰华大理石台面和蓝色花岗岩餐桌。一块风趣余峻承的异国情调的巴西花岗岩,在客厅里构成了一面特征墙。主卧室悬挑了13英尺,能够为下面的室外歇息处供给荫凉。

Molded with simplistic zonal principles of home design, the more public zones of the house such as the living area, guest room, kitchen, common guest room and the spa and Jacuzzi are all located on the ground floor. The first floor has 3 bedrooms, while the lower ground houses the entertainment and games area. The rooms on the ground floor and the first are all connected by a linear passage on the horizontal axis, which becomes the core of the spatial planning, driving the layout and the volumes of the built form. A glass and wooden screen separates the living room on one side and has 40 feet opening on the other facing th天津有什么好玩的当地e valley, creating panoramic views for the more public zone of the house. The language of the furniture here follows a modern palette with leather furniture, travertine marble table tops and a bluesoap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂 granite dining table top. An interesting exotic Brazilian granite forms a feat爱草ure wall in the living room. The master bedroom has a 13 feet cantilever projecting out which provides shade to the outdoor sitting beneath.



Prashant Bhat



Prashant Bha光纤t



Prashant Bhat

在二层,主卧部分悬挑于游泳池上方,并使用了最佳的景象。它被认为是一个门户关闭的悬挑式结构,与其组织机构代码查询上延伸的客厅彼此交织,使全体规划充满活力。三种几何图形的彼此交叉发明了一种充满活力的规划方式,进一步增强了美感。业主儿子的房间是典型的精约风格的组合,带图画的混凝土墙,木地板和一张7 ' x7 '的大床,以及satvario大理石靠背。卧室的两头有11个“高窗”,通往6英尺到15英寸进深的巨大甲板上,生气勃勃的绿树环绕着卧室。女儿的房间通往巨大的阳台,能够看到风景优美的Khandala山沟。天花板的画是规划的一部分,而卧室的其余部分则是简略的皮革渠道床。卧室周围有一间澡堂。它有独立的浴缸、衣柜和躺椅。这样奢华的规划和美感只能在远离孟买的村庄完成。

On the first floor, the Master Bedroom is cantilevered partially over t成人自考he swimming pool below and exploits the best views. Conceived as a cantilevered block enclosed by a portal, which is interlocked with the living room extending beyond it, the volumsoap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂e enables the dynamism of the overall design. The interlocking of the three geometries creates an energetic design form, that further enhances the vigorous aesthetic. The son’s Room is a stark minimalistic combination of a patterned concrete wall, wooden floor and a large bed 7’ x 7’ with a 男宝宝姓名satvario marble backrest. 2 sides of the bedroom have 11’ high windows opening out夏目漱石 on a huge deck of 6’ to 15’ in depth, with lush green trees surrounding the bedroom. The daughter’s room opens out on a huge balcony which is open to sky and has a scenic corner view of the scenic Khandala valley. A painting forms part of the ceiling design, while the rest of the bedroom is simple with a leather platform bed. A bathroo徐帅春m sits next to this bedroom. It flaunts a free-standing bathtub, a wardrobe and a chaise lounge. Such luxury of size and aesthetics could only be achieved in the countryside, away from Mumbai.



Prashant Bhat



Prashant Bhat

Khandala是一个强降雨的区域,修建基本上是由砖块和混凝土组成。墙有9英寸厚,以维护修建物不受暴雨的影响。大的悬挑也能够用来维护房子的内墙免受大雨和夏天的酷日的电工基础知识影响。平板修建技能现已对无缝的美学提出了要求,这进一步增加了开放性和视觉上与外部绿色衔接的成果。

Keeping in mind that Khandala is an area of heavy rainfall, the construction is essentially done in brick and concrete. The walls are 9 inches thick to protect the building from heavy rainfall. Large overhangs which also serve as decks protect the inner walls of the house from the heavy rains and the sharp sun during summers. A Flat slab construction technique has ensued the seamless aesthetic, which further augments the openness and results in a visual connect with the outside greens.



Prashant Bhat



剖面图/Section



Prashant Bhat

别墅的规划言语是现代的王明。外墙和内墙均为白色。地板为白色的拉萨大理soap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂石。屋内的白色和无梁的无缝石板营造出一种美丽的视觉比照,含糊了室内与绿荫葱茏的花园和外部景象的鸿沟。别墅的美丽之处是无鸿沟的游泳池,它发明了一个令人拍案叫绝的景象生活区。诱人的山景,是30英尺高大门的框景,部分覆盖了室外座位。

The design language of the villa is modern consoap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂temporary. Both the exterior and interior walls are draped in white color. The flooring is finished in white lhasa marble. The whiteness of the villa on the inside and the seamless slabs without beams create a beautiful visual contrast and blur the boundaries of the inside with the lush green garden and foliage of the outs电动牙刷哪个牌子好ide landscape. The beauty of the villa is the infinity pool which creates a breathtaking vista from the living area. An alluring view of the mountains is framed with a large portal thirty feet in height which partiallsoap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂y covers the outdoor seating.



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat

在楼梯的下面,有一座装置有直接LED灯的白色大理石楼梯,通往较低的一层文娱区域。墙为混凝土,有一面墙为亮赤色。游泳池下面的区域下降被视为剧院。原木中心桌,乖僻的工艺品和一张牌桌,一个用黑色大理石做成的台球桌,这里是一处充满活力的文娱场所,并呈放着一些闻名的艺术品。

A white marble staircase with indirect LED lights under the risers of the staircase leads to the lower ground entertainment area. The walls are of concrete with one wall in bold red. The area under the swimming pool is dropped and is treated as the theatre. Raw wood center tables, quirky artefacts and a soap,与绿野相接,与天然相融的无限居处-灵敏滑动间隔维护隐私,老房也能够宽阔亮堂card table along, a pool table with a bar made of black marble form a vibrant entertainment area are some of the illustrious pieces of artwork.



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



Prashant Bhat



地下室平面图/Basement Floor Plan



底层平面图/Ground Floor Plan



二层平面图/1st Floor李连杰进军真人秀 Plan

修建规划:GA design

地址:印度,Lonavala

担任修建师:Rajan Goregaoker(GA规划同伴)

面积:1207.0平方米

项目时刻:2017年

修建拍摄:Prashant Bhat

制作商:Jotun, Petra

Architects :GA design

Location: Lonavala, India

Architect in Charge:Rajan Goregaoker (PARTNER GA design )

Area :1207.0 m2

Project Year :2017

Photographs:Prashant Bhat

Manufacturers:Jotun, Petra

由专筑网朱王倩,杨帆编译

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来历:专筑网”的一切内容版权属专筑网一切,如需转载,请注明出处

标签: 未定义标签
admin 14文章 0评论 主页

  用户登录